söndag 6 november 2011

Snurrigt i Malmö (men allt blev bra till slut)

Nu sitter vi i bilen på väg hem från Malmö där vi hållit en härligt snurrig catwalk. Men det blev jättebra till slut. Vi borde förstått redan när vi skulle parkera bilen i garaget att det skulle bli en snurrig dag: Garaget var så litet att bilen fastnade i taket!


Det börjar med att en modell inte dyker upp. Sen dyker det plötsligt upp en modell som inte skulle vara med men som redan hade provat ut kläder i en butik (tyvärr inte samma som den frånvarande modellen skulle haft). Nåja, det går väl att klämma in en till. Efter en stund dyker det upp ytterligare en modell som inte skulle varit med - som också provat ut kläder. Vi stuvar om i programmet igen. En timma innan vi ska börja kommer en person som trodde att catwalken skulle vara på kvällen (och som vi uppfattat inte skulle komma alls). Stuva stuva igen. Så kom Skånska Dagbladet gjorde ett reportage, vilket var jätteroligt, ser fram emot att läsa det sen.


Ja, så är det snart dags för vår entré och vi börjar ställa upp modellerna. Då inser vi att en butik som vi hade missat tidigare och som verkligen ville vara med, nu inte hade någon modell! Deras modell kom plötsligt ner iklädd en annan butiks kläder. Det är ju inte bara så att man skickar upp personen igen för att byta. Detta får lösas på ett annat sätt. Det blev Veronica Sjögren från Frösunda som fick ställa upp en kvart innan vi skulle börja. Snacka om nerver!

Bilderna: Hårstyling av Svenska frisörskolan och barnmodellen Evelina som tar sig en tupplur bakom scenen - iskallt!

Medan jag radar upp modellerna i rätt ordning kommer fotografen och ser allvarlig ut: en modell vägrar att gå. Vad gör man? Jo, då kan man bara säga en sak: "Du måste inte göra någonting. Vill du inte gå så är det helt ok." Då släppte prestationskravet och modellen lugnade sig. Men då saknas plötsligt en av de modeller som ska gå först! Jag hittar henne hos sminkösen - i tårar! Efter att vi pratat en stund bestämde hon sig för att gå i alla fall, följd av den gulliga sminkösen från Yves Rocher.


Bilden: Modellerna står uppradade inför catwalken. Främst: Meg och Karin

Sen var det bara succé! Vilka stjärnor! Jag skulle vilja se denna catwalk på film. Det var så lysande, glittriga, glammiga, snygga... ja, ni får se själva på bilderna här! Och för alla som missat oss...ni har sista chansen i Stockholm den 12 november kl 14 i Täby Centrum!

Tack alla fantastiska modeller! Tack också till till Annika Sjöberg på Entré, Svenska Frisörskolan för hårstyling, Yves Rocher och Kicks för make-up, Noa Noa, MQ, Cubus, Vila, KappAhl, Flash och Newyorker, Tack alla ni som kom och tittade!

Här är lite bilder från catwalken:













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar