fredag 7 december 2012

Ett stort antal modellsugna besökte shoppinggallerian Skrapan på Södermalm i Stockholm på den internationella funktionshinderdagen för att delta i Funki models manifestation för ökad mångfald i reklamen. I Skrapan blev de fotade av reklamfotografen Peppe Ericsson och många valde att gå med i Funki models. Pressen var också på plats för att bevaka eventet. Bland annat intervjuade de modellerna Fredrik Jarl, Rebecca Tranberg och Sahar Mosleh. Här kan du se reportagen:
SVT City på 90 Se inslaget (öppnas i nytt fönster)
Radio Stockholm P4 8.00 Lyssna på inslaget 
(öppnas i nytt fönster)
Radio Stockholm P4 16.00 Lyssna på inslaget 
(öppnas i nytt fönster)
Mitt i Söderort Se reportaget 
(öppnas i nytt fönster)
Nacka & Värmdöposten Se reportaget 
(öppnas i nytt fönster)

Nu laddar vi upp inför nästa event: Musikhjälpen i Malmö den 10-16 december.Musikhjälpen är ett insamlingsevent som lyfter upp en undangömd humanitär katastrof. Tre kända programledare bor i en glasbur för att sända radio och TV dygnet runt i 144 timmar. Under tiden får de besök av artister och kända personer som engagerar sig i kampen. Insamlingen bygger på publikens låtönskningar som också utgör all musik i programmet. Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen.

Den 14 december kl 16 kommer Funki models och hälsar på i buren på Stortorget i Malmö. Där ska några av våra modeller visa de kläder som designers har skänkt till detta. De som skänkt hittills är Lovisa Burfitt, Annika Wåtz, Tjallamalla, House of Dagmar och Matilda Wendelboe. Deras kläder är till försäljning för allmänheten, och intäkterna går direkt till Musikhjälpen. Vi kommer snarast möjligast att lägga upp kläderna på Tradera, på funkimodels.se och på Funki models facebooksida. Håll utkik!

Den 15 december kl 14 har vi en catwalk med alla kläder på Scandic Hotel Kramer på Stortorget i Malmö. alla är välkomna dit och det är fri entré! Där kan du se kläderna live. Lovisa Burfitt designar inte längre kläder, så hennes bidrag är extra åtråvärda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar